Obvestilo o zasebnosti

Želimo vas seznaniti s tem, kako zbiramo, uporabljamo in razkrivamo osebne podatke. To obvestilo o zasebnosti vam bo v pomoč pri razumevanju naših postopkov za varovanje zasebnosti, vključno s tem, katere podatke zbiramo, zakaj jih zbiramo, kaj delamo z njimi, kako jih varujemo, ter z vašimi posameznimi pravicami.

Univectra d.o.o. ceni zanimanje, ki ste ga pokazali za naše podjetje, izdelke in storitve z obiskom naših spletnih mest (distropoint.com) ali sorodnih komunikacijskih kanalov, vključno, vendar ne omejeno na, naše strani družbenih medijev in/ali kanale in bloge (skupaj "DistroPoint strani"). To obvestilo o zasebnosti velja za osebne podatke, ki jih zbiramo ali obdelujemo, ko komunicirate z našimi stranmi. S podjetjem Univectra d.o.o. lahko komunicirate prek strani DistroPoint, z nakupom in uporabo naših izdelkov/storitev, s tržnim komuniciranjem in našo podporo strankam. Te interakcije lahko izvajajo obiskovalci, stranke, poslovne stranke, dobavitelji in/ali poslovni partnerji.

Ne nazadnje je vaša zasebnost za nas zelo pomembna. Z interakcijo z našimi stranmi DistroPoint ste nam izkazali zaupanje in cenimo to zaupanje. To pomeni, da smo zavezani k varovanju vaše zasebnosti ves čas.

Ko v svojem obvestilu o zasebnosti uporabljamo izraz "osebni podatki", imamo v mislih informacije, ki so povezane z vami in ki nam omogočajo, da vas identificiramo neposredno ali v kombinaciji z drugimi informacijami v svoji lasti.