Poslovati z nami

Zakaj in kako postati poslovni partner

Zakaj postati DistroPoint partner?

Biti DistroPoint partner pomeni imeti konkurenčno prednost, ker vam prilagodljiva ter strokovno usposobljena prodajna ekipa hitro, prijazno in strokovno pomaga pri vseh vprašanjih na specializiranem področju. S spremljanjem trendov na svetovnem in lokalnem trgu vedno najdemo ugodno rešitev za vas.

Ker vemo, da je vaš čas dragocen, se trudimo, da nakup potrebne opreme opravite hitro in brez težav, zato se hitro odzovemo na vaše povpraševanje. S statusom našega partnerja pa si lahko zagotovite tudi dostop do naše b2b spletne trgovine, na kateri lahko 24 ur na dan, 7 dni v tednu spremljate aktualno zalogo, cene in akcije iz naše ponudbe. Po registraciji lahko oddate prvo naročilo preko naše b2b spletne aplikacije in izbirate med aktualnimi artikli različnih blagovnih znamk ter z le nekaj kliki opravite nakup.

Seveda se ugodnosti in prednosti, ki vam jih DistroPoint ponuja, kot našemu zvestemu partnerju, ne končajo tukaj. Našim partnerjem ponujamo tudi popolne storitve in različne načine dostave za naročeno blago.

 

  Impressive

Kako postati DistroPoint partner?

Postati DistroPoint partner je zelo enostavno. Z vaše strani potrebujemo le nekaj splošnih informacij ter dokumentov, kot so:

  • kopijo ustanovitve družbe iz sodnega registra, iz katerega je razvidno, da je podjetje registrirano za dejavnost, ki profesionalno uporablja naše produkte

  • kopijo odločbe o identifikacijski številki za DDV

  • vaše cenjene kontakte (naslov, telefon, faks, mail, kontaktne osebe….)

Po prejemu dokumentov vas bo poklical eden od naših prijaznih sodelavcev, s katerim se boste pogovorili o vaših željah, planih in načinu sodelovanja ter se po potrebi dogovorili za en kratek sestanek na vaši ali naši lokaciji. V kolikor izpolnjujete potrebne pogoje, vam bomo v čim krajšem možnem času poslali v podpis pogodbo o poslovnem sodelovanju, s katero lahko opravite vaš prvi nakup.

Če želite izvedeti več o tem kako postati naš partner, pokličite na telefonsko številko +386 59 344 470 ali izpolnite spletni obrazec