DistroPoint

Tvoj Poslovni Partner

Smo ekipa usmerjena v iskanje inovativnih in zanesljivih izdelkov, katere distribuiramo v sodelovanju s profesionalnimi poslovnimi partnerji.

Imamo partnerstva in neposredne stike s proizvajalci v Evropi in zunaj, ki nam nudijo odlične izdelke in tehnično podporo.

DistroPoint je del podjetja Euran d.o.o. ki vključuje različna specializirana področja.

Z namenom zagotavljanja hitre dostave, sodelujemo s poslovnimi partnerji, ki nam zagotavljajo učinkovito in zanesljivo logistiko in prevoze.

Naša ekipa

Zakaj DistroPoint?

DistroPoint je rezultat kombinacije izkušenj na področju veleprodaje in profesionalne uvozno-izvozne dejavnosti.

Profesionalna distribucija se je začela leta 2006 z napravami za neprekinjeno napajanje in akumulatorji. Ponudba se je kmalu razširila z napravami za natačno klimatizacijo in nato se je dopolnila s stanovanjskimi in komercialnimi klimatskimi napravami.

V letu 2012 se je uvedel prodajni program z napravami za ogrevanje na biomaso in plin. Posebna pozornost je bila vedno namenjena rezervnim delom peči.

V letu 2020 se je program obogatel z vrhunskimi toplotnimi črpalkami švedskega proizvajalca Energy Save, ki se ponašajo z dovršeno tehnologijo in izredno tihim delovanjem.

Vzpostaljena so bila sodelovanja s svetovno priznanimi proizvajalci, od katerih nekateri se ponašajo z več stoletno tradicijo.

Dejavnost import-export je okrepila distribucijo, saj je pripomogla k boljšemu razumevanju potreb tržišča in je omogočila sodelovanje v različnih državah.

DistroPoint je namenjen profesionalnim prodajalcem.